Privattannlegene AS i Fredrikstad tilbyr tilpasset behandling med tannregulering både for barn og voksne. Vi er en særlig benyttet tannlege av kunder i Fredrikstad, Råde, Hvaler og deler av Sarpsborg. Tannregulering er en behandlingsmåte som benyttes for å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, som underbitt, overbitt, kryssbitt, mellomrom og andre feilstillinger.

Kontakt oss i dag for nærmere informasjon på telefon 69 31 25 27 i vår åpningstid eller på epost resepsjon@privattannlegene.no.

Tannregulering for barn
I Norge blir omlag hvert tredje barn behandlet med tannregulering. Det er flere ulike typer bittfeil, og de aller fleste behandles når barnet er mellom 10 og 13 år. I noen tilfeller er det imidlertid nødvendig med behandling fra 7 til 9 års alder, dersom dette kan forhindre en forverring av bittforholdene. Hvert barn blir vurdert av vår spesialist, og et behandlingsforløp blir lagt opp. Selve behandlingstiden varierer fra person til person.

Tannregulering for voksne
Muligheten for å oppnå god tannhelse og flotte smil har ingen aldersgrense. Det kan være flere årsaker til at voksne trenger tannregulering. Behandlingen kan være aktuell ved blant annet:

  • Tidligere ubehandlet bittfeil
  • Tenner som har flyttet seg på grunn av tannkjøttssykdom
  • Tap av tenner eller stor tannslitasje. Her kan det være nødvendig med tannregulering før tenner skal erstattes med kroner/broer/implantater eller bygges opp igjen.

Mange voksne kvier seg for bruk av tannregulering. Hos Privattannlegene AS i Fredrikstad tilbyr vi estetiske behandlingsmetoder som for eksempel såkalt tannfarget reguleringsapparatur, som er hvite fester på tennene i stedet for metall. Vi kan også tilby regulering på baksiden av tennene, samt regulering med gjennomsiktige plastskinner.