I over 20 år har vår klinikk arbeidet med Cerec behandlinger. Dette gjør oss til en av landets mest erfarne behandlere på området og kvalifiserer oss til Academy members hos Cerec Doctors. Dette er et kvalitetsstempel som bekrefter lang erfaring med teknikken og materialene.

 • One visit; krone/bro på kun et besøk?

   

  Ja, det stemmer. Kun et besøk er nødvendig. I mange tilfeller kreves det kun en drøy times behandlingstid totalt, fra pasienten setter seg i behandlingsstolen og til produktet er permanent på plass på tannen.
 • Hvordan utføres dette?

   

  Behandlingen starter med et digitalt avtrykk av tannen som skal restaureres. Dette overføres til en datamaskin som bearbeider det digitale avtrykket. Så overføres den virtuelle tannerstatningen til en fresemaskin som fremstiller det helkeramiske produktet.Hele prosessen tar ca en time, fra pasienten setter seg i behandlingsstolen til produktet er på plass i tannen og pasienten er ferdig behandlet. Dette gjør at det hele kan utføres i en behandlingsseanse.
 • Veldokumentert tannbehandling

   

  Systemet har blitt svært populært og er det mest brukte av sin type verden over. Over de siste 30 årene har over 28 millioner tenner blitt behandlet på denne måten. Dette er en svært enkel, raskt og presis måte å utføre tannbehandlinger på. Det sørger for at du får en behandling som er spesialtilpasset dine behov. Undersøkelser viser også at de fleste som har fått behandlingen beholder produktet livet ut, uten komplikasjoner.Har du spørsmål om Cerec behandling og om dette passer for deg? Ta gjerne kontakt med oss her hos Privattannlegene Tore Karlsen AS i Fredrikstad her.